BLINDPASSASJER

«Blindpassasjer» er en nyskrevet musikkteater-konsert om tro, håp og indre konflikt av Anniken og Martine Bakken Lundberg med intensjon om medvirke til større åpenhet rundt psykisk helse, og forbygge et mørkt og destruktivt tankemønster. Målet er at tilskueren skal sitte igjen med spørsmål, en følelse av frihet, kjærlighet og ansvar for eget liv. Vi ønsker at hvert enkelt individ skal tolke forestillingen ut ifra sin egen virkelighet, gjennom observasjon av vår historie fortalt gjennom nykomponerte sanger og melodier.

Vi får treffe karakterene «Hun», «Han» og «Jenta» på et soverom. Disse karakterene representerer tre ulike sider av et menneske. «Hun» som er selve mennesket – eier av fysisk kropp/emosjonelt liv, «Han» som er egoet inne i henne – drivkraften som motiverer eller mørket som ødelegger, og «Jenta» som er barnet inne i henne – fri, ærlig og full av kjærlighet, den vi er helt uten filter. For å kunne leve i balanse med oss selv, må disse tre delene av oss kommunisere og forstå hverandre.

Forestillingen er basert på ekte hendelser og medvirkende i forestillingen er tre skuespillere og to musikere, alle født og oppvokst i Fredrikstad/Østfold. Foruten barne-aktøren (Jenta) er alle profesjonelt utdannet. Regi er ved Martine Bakken Lundberg. Billetter kan kjøpes på Fredrikstad Kino: https://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1393771.ece?fbclid=IwAR0YnCPL_sGjV41YNK1Y6_dSD7XfnTfMkFOzzfJW-ZClz1uks2-Rcu4398Q

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *