Sanger/musikalartist

Anniken hadde sin scenedebut som femåring i Fredrikstad barne- og ungdomsteater. Hun har alltid elsket det å kunne formidle tekst og historie gjennom sang og musikk, og etter utdannelse, erfaring og videreutvikling har hun en helt spesiell evne til å fange publikums oppmerksomhet. Hun elsker å utfordre seg selv, lære nye ting og komme seg ut av komfortsonen. Å samarbeide med andre gjør så hun selv vokser som utøver, og når hun først går inn i et prosjekt gjør hun det med hele hjertet og er til å stole på.

Som barneskuespiller var Anniken med i Scenekvelders produksjon av «Dyrene i hakkebakkeskogen» på Christiania Teater og «Oliver!» på Oslo Nye Teater. Etter endt utdannelse har hun deltatt i en rekke musikalproduksjoner og konserter. I 2019 hadde hun, sammen med Martine Bakken Lundberg, premiere på den nyskrevne musikkteaterkonserten «Blindpassasjer», som ble en stor suksess med terningkast seks fra Christen Hvam.

Anniken er i dag ansatt hos Kulturleveranser AS. Hun jobber fast som koreograf og regiassistent for Fredrikstad barne- og ungdomsteater – samtidig som hun er fagkoordinator og instruktør på Fredrikstad kultur og teatersenter: Sceneteppe. Hun er også kunstnerisk ansvarlig for Plankebyen Ungdomsteater – et videreutviklingstilbud for ungdom med et ekstra talent innenfor scenekunst. Ved siden av dette skriver hun egne tekster, oversetter låter og tar sangoppdrag i både store og mindre selskaper.

Anniken er utdannet musikalartist med fordypning sang/dans ved Bårdar Akademiet, og har tatt sangtimer hos Grete Bjerketvedt, Hege Holmquist, Guri Egge og Dag Brandt.

Tjenester

Sangoppdrag

Arrangementer som bryllup, begravelser, konfirmasjoner, bursdager og andre markeringsdager. Her gis det også tilbud om egenskrevne låter/tekster.

Eventer

Akustisk musikk og festpakke til jobbrelaterte eventer som sommerfester, julebord og seminarer.

Større oppsetninger

Musikaler, konserter, teaterforestillinger og andre prosjekter innenfor sang og musikk.

Barne- og ungdomsteater

Instruktør, koreograf og regiassistent for barn og ungdom

Solist / korist

Hovedsjanger: Pop, vise, jazz og musikal.