Sanger/musikalartist

Anniken har en helt spesiell evne til å formidle tekst gjennom sang og musikk, og med hennes nydelige stemme setter hun virkelig spor hos publikum. Hun har drevet med sang og musikk helt siden hun var fem år gammel, da hun startet i Fredrikstad barne- og ungdomsteater. Der ble hun værende i fjorten år, før hun flyttet til Oslo for å studere musikkteater. Hun elsker å utfordre seg selv og gjør veldig mye forskjellig innenfor scenekunst. Som frilanser jobber hun fast som instruktør og fagkoordinator på Fredrikstad kultur- og teatersenter: Sceneteppe, er koreograf og regiassistent for Fredrikstad barne- og ungdomsteater og jobber som både sanger, danser, låtskriver og musikalartist rundt om i Østfold. Hun elsker å samarbeide med andre, og hennes væremåte gjør andre mennesker rundt henne trygge. Når hun først går inn i et prosjekt gjør hun det med hele hjertet, så her er det ingenting som blir gjort halvveis.

Anniken er utdannet musikalartist med fordypning sang/dans ved Bårdar Akademiet, og skriver egne låter som berører mange.

Anmeldelse av musikkteaterkonserten Blindpassasjer: https://www.f-b.no/anniken-lundberg/martine-bakken-lundberg/st-croix-huset/fbs-anmelder-gir-sekser-til-annikens-23-nye-forestilling-ekte-vare-formidlet-med-tre-tonn-troverdighet/r/5-59-1494959?access=granted

Dette kan jeg tilby

Sang

Arrangementer som bryllup, begravelser, konfirmasjoner, bursdager og andre markeringsdager. Her gis det også tilbud om egen skrevne låter/tekster.

Eventer

Anniken tilbyr sang til jobbrelaterte eventer som sommerfester, julebord og seminarer, og også som eget innslag i andres foredrag.

Større oppsetninger

Anniken er å se i forskjellige musikaler og andre større oppsetninger, og takker gjerne ja til nye og spennende prosjekter.

Solist / korist

Bidrar på konserter i alle mulige sjangere, både som solist og korist.