Scene

Jeg ble født inn i en familie der sang, musikk og skuespill var en stor del av hverdagen. Med en far som regissør, og en søster som var i samme bransje, falt det seg helt naturlig for meg hva jeg ville drive med på fritiden.

Jeg startet opp i Fredrikstad barne- og ungdomsteater da jeg var 6 år gammel, og ble værende der helt til jeg ikke kunne gå der lenger på grunn av alder. Det ble fjorten lærerike og helt nydelige år med ekstremt gode vennskap, der bred kunnskap fulgte med. Siden jeg var over gjennomsnittet glad i oppmerksomheten jeg fikk på scenen, var jeg ikke vond å be når det kom oppslag om auditions heller. Jeg møtte opp, og det var sjeldent som barn at svaret ble nei. Som ungdomsskuespiller var jeg med i to store oppsetninger i hovedstaden som var utrolig stas. Jeg var å se i ”Dyrene i Hakkebakkeskogen” på Christiania Teater, og ”Oliver!” på Oslo Nye. Det var først da jeg virkelig så at dette en dag kunne bli hverdagen min, men skjønte også at det ville kreve mye tid og hardt arbeid for å komme dit. Dette skulle jeg virkelig få til!

Da jeg gikk ut videregående gikk veien videre til Oslo og Bårdar Akademiet med fordypning sang/dans. Det få ting som føles like bra som når jeg får stå foran en gruppe mennesker og bare være i flyten. Formidle tekst gjennom sang, bevegelse og musikk, og bare la meg drive med strømmen av noter, pauser og følelser. Utdanningen fikk meg til å skrive min egen musikk som jeg så inderlig håper jeg får gitt ut en dag. Jeg har så mye på hjertet som jeg tror flere vil sette stor pris på å få ta del av.

Jeg elsker å utfordre meg selv og gjør veldig mye forskjellig, så derfor er det ganske vanskelig å forklare med ord akkurat hva jeg jobber med innenfor scenekunst. Som frilanser jobber jeg fast som instruktør og fagkoordinator på Fredrikstad kultur- og teatersenter: Sceneteppe, er koreograf og regiassistent for Fredrikstad barne- og ungdomsteater, sanger, danser, låtskriver og musikalartist. Jeg elsker å samarbeide med andre, og du trenger aldri være bekymret for om min jobb blir fullført eller ikke. Når jeg først går inn i et prosjekt gjør jeg det med hele hjertet, så hos meg er det ingenting som blir gjort halvveis.

Dette kan jeg tilby

Sang

Jeg synger (og kan skrive private låter) til arrangementer som bryllup, begravelser, konfirmasjoner og andre markeringsdager

Eventer

Jeg opptrer på jobbrelaterte eventer som sommerfester, julebord og seminarer, og også som eget innslag i andres foredrag

Større oppsetninger

Jeg er å se i forskjellige musikaler og andre større oppsetninger, og takker gjerne ja til nye og spennende prosjekter.

Solist / korist

Bidrar på konserter i alle mulige sjangere, både som solist og korist